Logo2.png
BILD GALLERI FORUM
D11.png

Tradition & Kunnande Boghammar's Historia Miljöpolicy Kvalitetspolicy

English / Svenska   

 

BOGHAMMAR MARIN´S ANDA

Boghammar Marin AB är ett varv centralt placerat i inloppet till Stockholm, på södra Lidingö mitt emot Fjäderholmarna vilket ger redare kort gångtid då behov av varv uppstår. Varvet har en bred kompetens och kan erbjuda alla former av varvsarbeten. Med en slip med max tonnage på 110 ton och en varmhall som möjliggör för arbeten på fartyg inomhus skapas bra förutsättningar för väl utförda arbeten och kortare ledtider.

 

Boghammar Marins ambition är att erbjuda våra kunder en total service.

Vi har ett väl utvecklat nät av underentreprenörer och leverantörer och kan åta oss de mest omfattande av arbeten.

Förutom ombyggnationer bygger vi även nya fartyg och har sedan 1905 sjösatt över 1 170 nybyggen. De flesta svenska sightseeing-, passagerar- och restaurangfartyg som är byggda i aluminium har byggts här på Boghammar.

INNEHÅLL

TRADITION & KUNNANDE

Boghammar Marins ambition är att erbjuda våra kunder en total service.

BOGHAMMARS HISTORIA

BOGHAMMAR Marin grundades som ett dotterbolag till "Gustafsson & Anderssons Avrv aB", grundat 1905. Företaget är med dess 100 år ett av de äldsta fortfarande verksamma varven.

MILJÖPOLICY

Vårt ledningssystem säkerställer att vi arbetar i en god arbetsmiljö samtidigt som vi levererar hög kvalitet till våra kunder och samtidigt tar hänsyn till vår miljö för en hållbar utveckling.

KVALITETSPOLICY

Boghammar Marin AB arbetar i enlighet med ISO 9001. Detta innebär att vi i alla led strävar efter maximal kvalitet för våra kunder.

BogBat-6.png

Boghammar Marin AB | SE-181 61 Lidingö | +46 8 766 01 90 | marin@boghammar.se

VILLKOR   |   COPYRIGHT 2012, alla rättigheter förbehålles 

SITE MAP   |   SITE MAP (XML)   |   ROBOTS